Scheepvaart

Ervaring met cardanassen in de scheepvaart

In de scheepvaart worden doorgaans grotere cardanassen gebruikt. Deze cardanassen draaien minder toeren, maar met een veel hoger koppel. Van Essen Cardanas Service heeft door de jaren heen cardanassen voor veel scheepvaartprojecten geleverd. Van de kleinere jachten tot aan de cruiseschepen hebben wij ruime ervaring.

Neem contact met ons op

Kleinere jachten tot aan de cruiseschepen

In de scheepvaart zijn grotere cardanassen van onschatbare waarde. Deze assen draaien met een lagere snelheid maar leveren aanzienlijk meer koppel, wat cruciaal is voor de voortstuwing en de efficiënte werking van schepen. Van Essen Cardanas Service heeft een uitgebreide staat van dienst in het leveren van cardanassen voor een breed scala aan scheepsprojecten, van kleine jachten tot grote cruiseschepen.

Onze expertise omvat niet alleen reparaties, maar ook adviserende diensten met betrekking tot cardanassen. We bekijken niet alleen de as zelf, maar analyseren de gehele configuratie. Met oog voor details zoals lengte, hoek en duurzaamheid, bieden wij advies op maat en volledige ondersteuning bij uw besluitvorming.

Bovendien leveren wij cardanassen met diverse certificeringen en keurmerken die voldoen aan vrijwel alle benodigde normen voor projecten in de scheepvaartindustrie. Dit waarborgt niet alleen de kwaliteit, maar ook de veiligheid en conformiteit met de geldende normen binnen deze sector.

Direct een afspraak maken

Plan nu jouw afspraak en geef jouw machine of voertuig de nodige zorg. Onze experts staan klaar voor reparatie of onderhoud.
Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie. Voor dringende zaken, bel naar +31 (0)342-745755.