Inspectie op locatie

Het inspecteren en controleren van de algehele staat van industriële cardanassen is essentieel. Door jaarlijks te controleren, wordt tijdig slijtage opgemerkt, waardoor verdere schade wordt voorkomen en de stilstand tot een minimum wordt beperkt. Wij komen naar u toe voor een inspectie op locatie

Neem contact met ons op

Wij komen naar u toe!

Cardanassen, door hun omvang en vaak lastige bereikbaarheid, vergen doorgaans tijdrovende demontage, waardoor machines gedurende deze periode niet operationeel zijn. Bij Van Essen Cardanas Service bieden we een oplossing: in plaats van dat u uw cardanas naar ons brengt, komen wij naar u toe voor een inspectie op locatie. Hier voeren onze experts ter plaatse inspecties, controles en smeringen uit, waardoor we een helder inzicht verkrijgen in de staat van uw cardanassen zonder dat demontage nodig is.

Tijdens onze locatie-inspectie controleren we:

– Algemene cardanasconditie, inclusief eventuele schade
– Speling van kruisstukken en het schuifgedeelte
– Volledige doorsmering van de cardanas

Uiteindelijk ontvang u na deze inspectie op locatie een uitgebreid rapport met gedetailleerde bevindingen en aanbevelingen voor onderhoud. Dit stelt u in staat om op de hoogte te blijven van de status van uw cardanassen en stelt ons in staat om tijdig advies te geven over eventuele noodzakelijke vervangingen. Onze benadering minimaliseert de stilstand van uw machines en maximaliseert de efficiëntie van het onderhoudsproces. Kortom, het resultaat is een naadloze werking en een effectiever beheer van uw cardanassen, wat bijdraagt aan een geoptimaliseerde bedrijfsvoering.

Direct een afspraak maken

Plan nu jouw afspraak en geef jouw machine of voertuig de nodige zorg. Onze experts staan klaar voor reparatie of onderhoud.
Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie. Voor dringende zaken, bel naar +31 (0)6-23362940.