Over Van Essen Cardanas Service

Bij Van Essen Cardanas Service bundelen we vakmanschap en passie voor perfecte krachtoverdracht. Met een focus op maatwerk en expertise ontwikkelen onze vakmannen oplossingen die voldoen aan unieke behoeften. Samenwerking staat centraal: van aangepaste ontwerpen tot betrouwbare producten.

Neem contact met ons op

Van Essen Cardanas Service

Welkom bij Van Essen Cardanas Service! Wij zijn een professioneel team van experts met een passie voor techniek. Bij Van Essen Cardanas Service draait alles om het leveren van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Met jarenlange ervaring in de carrosserie, hebben we ons nu gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en adviseren over cardanassen voor diverse toepassingen. Ons team van vakmensen streeft ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de eisen van de klant.

Bij Van Essen Cardanas Service is samenwerking met onze klanten belangrijk. Of het nu gaat om aangepaste ontwerpen, technisch advies of betrouwbare producten, wij zijn er om uw projecten te ondersteunen, van concept tot realisatie.

Onze missie is simpel: uw betrouwbare partner zijn voor alles wat te maken heeft met cardanassen. Ontdek hoe Van Essen Cardanas Service uw projecten kan versterken met onze expertise en hoogwaardige oplossingen.

Over Cardanas Service

Binnen Van Essen Cardanas Service bieden we uitgebreide oplossingen voor het onderhoud, reparatie en vervanging van cardanassen voor diverse voertuigen en machines.

Onze expertise omvat grondige inspecties op slijtage, vervanging van versleten koppelingen en lagers, nauwkeurig balanceren om trillingen te verminderen, en smering voor optimale werking. Regelmatige controles zijn van essentieel belang, vooral wanneer ongebruikelijke symptomen tijdens het rijden worden waargenomen. Een goed onderhouden cardanas is niet alleen van belang voor een efficiënt aandrijfsysteem, maar voorkomt ook mogelijke complicaties die kunnen leiden tot onveilige rijomstandigheden of ernstige schade aan andere voertuigdelen.

De focus van Van Essen Cardanas Service ligt op het waarborgen van veiligheid, betrouwbaarheid en optimale prestaties van voertuigen door professionele en zorgvuldige cardanasservice.

Ontdek meer over ons partnerbedrijf: Neem ook een kijkje bij Van Essen Carrosserie, gespecialiseerd in hoogwaardige carrosserieoplossingen voor diverse voertuigen en industrieën.

 • Kundig en vriendelijk, nemen de tijd.

  Judy NKV Avatar Judy NKV
  28 april 2024

  Een ontzettend snelle en goeie service! Mijn cardanas kon op de dag zelf nog gerepareerd worden en dat door de meest vriendelijke en meedenkende mensen. Een dikke aanrader!

  Tessa de Lange Avatar Tessa de Lange
  23 mei 2024
 • goede en snelle service

  Et Kustomz Avatar Et Kustomz
  28 februari 2024

  Na bij verschillende bedrijven een nee te hebben gedacht kwam dit bedrijf met een oplossing. Echt een super service, snelle reacties en oplossingsgerichte instelling!

  Tim Dirne Avatar Tim Dirne
  27 mei 2024

Voor auto's

Heeft u ongewone trillingen, geluiden of irritante bijgeluiden
in uw voertuig opgemerkt?
Dit zou kunnen duiden op mogelijke problemen met de cardanas die hoogstwaarschijnlijk versleten is...

Voor vrachtwagens

Gebrom, bonken of klopgeluiden kunnen voorkomen wanneer de cardanas van jouw vrachtwagen versleten is. Bij vrachtwagens met zware ladingen, kunnen trillingen en geluiden intenser worden...

Voor industrie

Het is verstandig om jaarlijks controle uit te voeren op de cardanassen. Hiermee vang je vroegtijdige slijtage op, voorkom je schade en minimaliseer je de stilstand van apparatuur...

Voor scheepvaart

Ook in de scheepvaart worden grotere cardanassen gebruikt.
Deze zijn doorgaans grotere cardanassen. Deze cardanassen draaien minder toeren, maar met een veel hoger koppel...

Direct een afspraak maken

Plan nu jouw afspraak en geef jouw machine of voertuig de nodige zorg. Onze experts staan klaar voor reparatie of onderhoud.
Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie. Voor dringende zaken, bel naar +31 (0)342-745755.