Cardanas Auto Vervangen en Aandrijfas Auto Reviseren

Heeft u last van een vervelende trilling, gebrom of gepiep in uw auto? Dan is de kans groot dat de cardanas versleten is. Met onze moderne balanceerbank kunnen we elk type cardanas perfect uitbalanceren, of het nu gaat om een 1-delige, 2-delige, 3-delige of zelfs 4-delige cardanas. Gelukkig hebben wij (bijna) alle onderdelen op voorraad, zowel voor nieuwere als oudere auto’s (van vóór 1950). Daarnaast garanderen wij een snelle service en korte levertijden, zodat u snel weer veilig en comfortabel kunt rijden.
Neem contact met ons op

Aandrijfas auto reviseren of vervangen

Bij Van Essen Cardanas Service staat de cardanas centraal, ook al is deze in auto’s kleiner in vergelijking met vrachtwagens. Onze service omvat grondige inspectie van alle cruciale componenten zoals kruisstukken, lagers en spelingen om eventuele slijtage op te sporen. Deze diensten zijn uitsluitend beschikbaar voor auto’s met achterwiel aandrijving of 4×4 aandrijving. Naast smering omvat onze onderhoud ook de vervanging van versleten onderdelen. Onze reparaties zijn gericht op het corrigeren van slijtage om toekomstige problemen te voorkomen en een soepele werking te garanderen. Een versleten cardanas van een auto kan namelijk leiden tot ernstige schade aan de versnellingsbak.

Ervaart u vervelende trillingen, gebrom of pieptonen in uw auto? Dit kan wijzen op versleten cardanassen, wat zowel trilling- als spelingvrij moet zijn om schade aan de versnellingsbak te voorkomen. Bij Van Essen Cardanas Service hebben we niet alleen de expertise, maar ook alle benodigde onderdelen voor reparaties, van balanceren tot het vervangen van kruiskoppelingen, zowel voor moderne als klassieke auto’s (ouder dan 1950). Met onze moderne balanceerbank kunnen we elke cardanas nauwkeurig afstellen. Of het nu gaat om het vervangen van een cardanas van een auto of het reviseren van een aandrijfas van een auto, wij bieden een complete oplossing.

Cardanas Automotive

Een goed onderhouden cardanas van een auto draait om een comfortabele, trillingsvrije rijervaring en verbetert de zekerheid op de weg. Regulier onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van de cardanas, maar minimaliseert ook potentiële prestatieproblemen, waardoor het van waarde is voor de betrouwbaarheid en veiligheid van uw voertuig. Bij Van Essen Cardanas Service bieden we uitgebreide cardanas automotive diensten aan, van inspectie tot vervanging, om ervoor te zorgen dat uw auto altijd in goede conditie is.

Onze Diensten in het Kort:

  • Cardanas auto vervangen: Snelle en effectieve vervanging van versleten cardanassen om trillingen en geluidsoverlast te elimineren. Uitsluitend beschikbaar voor auto’s met achterwiel aandrijving of 4×4 aandrijving.
  • Aandrijfas auto reviseren of vervangen: Grondige inspectie en vervanging van kruisstukken, hanglagers etc. om de levensduur van uw aandrijfas te verlengen. Alleen voor auto’s met achterwiel aandrijving of 4×4 aandrijving.
  • Moderne balanceerbank: Nauwkeurige afstelling van 1-delige tot 4-delige cardanassen.
  • Cardanas automotive: Alles voor uw cardanas, van balanceren tot vervangen, voor zowel moderne als klassieke auto’s.

Kies voor Van Essen Cardanas Service voor de beste en snelle service voor uw cardanas auto en aandrijfas auto. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Onze specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie en vervanging van cardanassen en aandrijfassen voor een groot aantal automerken en voertuigen met achterwiel aandrijving of 4×4 aandrijving. Klik op een van de onderstaande merken voor meer informatie over onze specifieke diensten:

Audi
BMW
Landrover
Mercedes-Benz
Porsche
Renault
USA voertuigen
Volkswagen
Volvo
Overige voertuigen

Voor elk van deze merken en modellen bieden wij deskundige reparatie en vervanging van cardanassen, met aandacht voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Direct een afspraak maken

Plan nu jouw afspraak en geef jouw machine of voertuig de nodige zorg. Onze experts staan klaar voor reparatie of onderhoud.
Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie. Voor dringende zaken, bel naar +31 (0)342-745755.